Kvällsfiske att minnas – makrill och torsk på hugget

Det hade blåst en frisk nordlig vind hela dagen, men lagom till kvällsturen mojnade det och vi fick en underbar kväll med bra fiske på både torsk och makrill. Alla kvoter på torsk fylldes och många släpptes tillbaka. Makrillen var också på hugget, våra gäster visade goda kunskaper i hur man ska fiska makrill – och då var det ändå första gången för de flesta. Vi hade juniorer ombord och de visade verkligen framfötterna och fångade till och med mycket mer än garvade Filip, så kan det vara med fiske, det är inte alltid  “proffsen” fångar mest. Alla fick många napp och det var fin storlek på fisken. Förutom bilder på kvällens tur bifogas ett par goa bilder från tidigare fisken. Välkomna att abonnera båten under juli månad!

Kommentarer är stängda.