19 juli – senaste fiskenytt

Det har varit riktigt härliga fiskedagar på Öresund det senaste och det har fångats många och fina och stora fiskar. Alla har fått fisk och de flesta turerna har det varit mycket bra resultat antalsmässigt. Fredag 19 juli håller vi stängt men kör igen från lördag 20 juli, välkomna!

 

15 juli – sommarfiske efter torsk

Idag jagade vi specifikt efter torsk. Fisken var på plats på våra specialspots och stundtals var dom på hugget, stundtals helt ointresserade av att bita. Men ingen gick lottlös från båten. Alla fick fisk och antalet låg mellan 2 och 10 fångade torskar per person. Vi kör igen imorgon, välkomna!

14 juli – torsk, sill och makrill

Idag har vi ägnat oss åt både sill- och torskfiske. Stora mängder med fin sill fyllde baljorna och det kom även upp en och annan makrill och torsk. På eftermiddagsfisket fick vi ett torskfiske långt över förväntan och god fångst till alla. Imorgon kör vi igen och vi har platser kvar då och resten av veckan också, välkomna!

13 juli – blandat fiske

Vi fick en kanonstart direkt när vi kom ut idag med många napp och grann fisk. Sedan mattades fisket av allt eftersom strömmen slackade och gjorde fisken passiv. Mot slutet var det mest bara torsk i mindre storlek som behagade bita. Så är det ibland. Men en fin dag på havet var det oavsett:-). Ella blev dagens okrönta torskdrottning med både flest och störst fiskar.

 

 

12 juli – toppendag på havet, bra fiske igen

Öresund visade sitt vänligaste ansikte idag med ett spegelblankt hav och ett fiske som bara blev bättre och bättre. Mellan 3 och 15 torskar per person fångades och det var många fina, upp till 5 kilo. Vi har några platser kvar i helgen och gott om plats kommande vecka, välkomna!

11 juli – toppenfiske i toppenväder

Strålande sommarväder och det är så härligt att komma ut på havet och fiska.
Vi upplever ett fortsatt jättebra fiske där alla fångar många och fina fiskar. Vädret framöver ser ut bli riktigt bra så passa på och åk med på sommarfiske. Platsbokning på 070-5980923, välkomna!

6 juli – mycket bra fiske

Det har blåst hårt sedan förra helgen men idag kom vi ut på en tur. Vädret var lite surt med regnskurar emellanåt. Men vad gjorde det? Fisken var på riktigt gott humör och det fångades massor av fin sommartorsk, fulla kvoter till alla och mängder av återutsatta torskar. Några makrillar och gråsej blev dagens bifångster.

Fantastiskt sommarfiske!

Vi har haft fantastiska fiskedagar i helgen. Torsk har fångats i mängd och de allra flesta har gått iland med sin kvot om 7 torskar. Dessutom så börjar makrillen visa sig allt oftare, på bästa turen kom det upp över 50 makrillar. Detta är sommarfiske när det är som bäst🎣🎣👍😊☀️.

25 juni – fiskerapport

Fiske är märkligt ibland.
I söndags hade vi en av årets bästa fiskedagar med hur mycket fisk som helst.
I måndags när vi körde kvällstur kom vi ut precis i ett strömskifte och det var rena motsatsen och skral fångst.
Tisdag i samma område – bra fiske igen med massor av fin torsk i bra storlek till alla, välfyllda baljor och en del gråsej som bifångst.

23 juni – kanonfiske!!

Så var vi åtet på havet efter en veckas semester. Skipper var taggad till tusen och efter en stunds letande efter fisk hittade vi ett bra område att fiska i. Det var fina stim med präktig torsk och det nappade i princip konstant. De som använde häckla fick både dubleer, tripplar och kvadruplar på samma släpp. KANONFISKE kort och gott och fin kvalitet på fisken och en bra snittvikt också🎣😊. Vi kör igen imorgon 17-21, välkomna att boka plats på tel 070-5980924.