15 juli – formidabelt fiske

Då kan vi göra bokslut på dagens fiske: Formidabelt! 🎣🎣🎣🎣🎣
Massor av fin torsk på både för- och eftermiddagsturen, och på förmiddagen även mycket makrill. Såklart fulla torskkvoter till alla och många, många c&r.
Dagens udda bifångst blev en rötsimpa på fina 350 gram, översätter man det till vikt på  torsk i procent av storfiskregistret så motsvarar det en torsk på 14,8 kilo!
Vi

 

14 juli – strålande sommarfiske

Vilket sommarfiske vi har! Mycket bra fiske igen på dagens båda turer. Full kvot med fin torsk i matstorlek till alla och mängder av återutsatta. Under förmiddagsfisket hade vi dessutom mycket bra fångst av makrill😊.

 

 

12 juli – unga storfiskare fångar mycket fisk

Vi hade många unga fiskare ombord idag och som dom fiskade! Föräldrarna var inte sämre dom. Full kvot med fin torsk till alla plus mängder av återutsatta. Makrill och gråsej fångades också😊🎣.
Välkomna att boka plats på superhärligt sommarfiske där alla kan fånga bra med fisk! Tel 070-5980923. Tidtabell ser du i menyfältet ovan.

11 juli – härligt sommarfiske, udda bifångst

En till i raden av härliga fisketurer. Till att börja med under dagens fiske var det väldigt blandad storlek på torsken men det rättade till sig efter ungefär halva turen när de lite större fiskarna också behagade nappa. Som vanligt god fångst till samtliga som var med. Dagens största (och längsta….) bifångst bestod av en grov 20 meter lång ankartross och det var Vincent som stod för bedriften att drilla upp den😊. Ikväll har vi ett annat åtagande och fiskar inte men välkomna imorgon och framåt på härligt sommarfiske!

 

9 juli – ok fiske

Med tanke på att vinden ökade på ordentligt när vi var ute och gjorde det svårare att fiska effektivt så får vi ändå vara nöjda med resultatet. Dessutom kortades turen ner och vi var ute bara ca 3 timmar. Alla hann med att få flera fina torskar i sina baljor, plus att det kom upp vitling och gråsej också. Imorgon tisdag och i övermorgon kör vi bara den första turen, alltså ingen kvällstur dessa dagar.

8 juli – bra torskfiske + många andra arter

På båda dagens turer hade vi bra torskfiske. Igen. Det blev full kvot till alla som var med plus många återutsatta.. Kvalitén på fisken är förstklassig och kommer ge många goda måltider till fångstmännen och -kvinnorna. Under dagen har det även kommit upp fina makrillar, många gråsejar plus enstaka vitling och någon sill. Öresund levererar!

7 juli – mycket makrill, mycket torsk

Mycket bra fiske idag igen. Vi var abonnerade på förmiddagen för kombofiske makrill/torsk. Tidig avgång för att inleda med makrillfiske och det högg med en gång. Mängder av makrill, både stora och små. Därpå körde vi efter torsk och det tog inte så lång tid att fylla kvoterna, full pott till alla och det var fin fisk i bra storlek.

5 juli – nytt bra torskfiske + makrill + gråsej

Det fina torskfisket fortsatte planenligt idag. På förmiddagsturen gästades vi av ett gäng från Småland och ett par Malmögrabbar. Dom fiskade bra allihopa och alla fyllde återigen sina kvoter av förstklassig torsk. Eftermiddagsturen blev också bra men med lite lägre snittvikt på torsken. Under dagen har det i vanlig ordning också kommit upp en mängd gråsejar och lite makrill.