21 april – röda torskar i vackert väder

Strålande sol idag också och ett härligt gäng ombord. Vinden kom från nordväst och skapade en stark sydgående ström som tidvis rann upp emot 3 knop. Men våra gäster gjorde mycket bra ifrån sig och drog upp ”krabbetorskar” till den gemensamma middagen på kvällen. Det var blandad storlek på fisken, dagens största vägde 4,5 kilo.


19 april – ännu en underbar fiskeafton

Det blev en fin kvällstur till idag, inte så många som hade möjlighet att åka med men de som var med fick några härliga timmar på ett spegelblankt Öresund. Fisket var inte på topp men alla hade 3-4 fina torskar med sig hem plus att det fångades en hoper som inte höll måttet och fick gå tillbaka för tillväxt. Dagens största var på drygt 3 kg. Till helgens fiske finns några platser kvar, välkomna!

18 april – härlig kvällstur, bra fiske

Vi körde kvällstur idag, en härlig vårkväll med vacker solnedgång och glada fiskare. Fisket kom igång ordentligt timmen innan skymning och då fångades många och fina torskar. Marek var i en klass för sig, både flest (18 st inkl återutsatta) och störst (+4 kg). I övrigt låg fångsten på 4-8 torskar per man.
Vi fiskade efter havsöring också en stund, men det var svårt med mycket löst gräs i ytvattnet. Endast ett hugg och tappad fisk. Välkomna ombord framöver!

Havsöring och torskfiske 17 april

Tisdag 17 april mellan klockan 17 och skymning kör vi en tur till platser som lämpar sig för både fiske efter havsöring och torsk. Vi kommer fiska grunt så tag med drag från 20 gram upp till 60. Det är begränsat antal platser på denna turen och priset är  350:-. Väkomna!

15 april – fint torskfiske på det grunda

Det rådde dimma och svaga strömmar under lördagen så vi hade väl egentligen inte så stora förhoppningar om bra fiske. Men ibland så funkar allt ändå…..och det gjorde det idag. Det fångades mängder med fin torsk, de flesta i vikt 2 till 3,5 kilo. Flera av våra gäster fångade tvåsiffrigt antal och bäste man blev Tim som lyfte 16 välmatade vårtorskar över relingen. En kanondag på havet var det!

14 april – gott om fin torsk på det grunda

På morgonturen fick vi igång fisket på det grunda riktigt fint efter en trög inledning. Sista timmens fiske var riktigt bra och på eftermiddagsturen blev det ännu bättre. Då var det många som kom upp i tvåsiffrigt fångsantal. Dagens största fisk vägde 4 kilo och det kom upp många mellan 2-3 kilo. Välkomna ombord framöver!

8 april – härligt vårfiske

Så blev det nästan sommar med en gång. Många härliga plusgrader, strålande solsken och en behaglig, svag sydostlig vind och gäster som sken ikapp med solen. Fisket var okej utan att vara vilt och det var lite ojämnt fördelat, någon fick över 10 torskar medan någon blev utan idag. Som ofta så delade man med sig av överskottet. Och så säger vi grattis till Håkan som firade jämn födelsedag ombord:-)


7 april – det nappar på det grunda

Idag bjöds på friska sydostliga vårvindar och sol☀️. Det var ganska strömt och mycket gräs i strömstråken som försvårade lite grand för oss. Men det fångades fina torskar trots det, de flesta i bra storlek 2-3 kilo. Ljusa färger på drag och jigar fiskade bäst.

Ny tidtabell för april-maj

Från och med april börjar vi med våra kvällsturer. Du hittar all avgångar genom att klicka in dig på ”Avgångar april/maj” i det svarta menyfältet ovan. Välkommen!

30 mars – okej fiske i dålig ström

Vilken fantastiskt härlig dag på havet idag. Strålande vårsol och glada fiskare☀️😊. Det enda smolket i bägaren var den obefintliga strömmen som gjorde fisket lite trögt. Men utifrån förutsättningarna så fiskades det bra och det kom upp fina fiskar med jämna mellanrum plus en drös i mindre storlek som simmar vidare. Dagens största vägde knappt 4kg.
Vi passar på att önska alla en Glad Påsk!