12 jan – trög inledning, bättre avslutning

Lite tuffare klimat idag jämfört med i förrgår och lite längre mellan huggen men det kom upp en del grann fisk idag också. Bästa notering idag gjorde Patrick som lyfte 6 fina vintertorskar över relingen med knappa 4 kg i topp.
Imorgon surnar vädret med ökande vindar och regn ovanpå det så vi stannar iland. Välkomna längre fram!

10 jan – toppendag på Öresund

En underbar dag på det blå kontoret idag. Välkonditionerade vintertorskar nappade fint och det var bra att kvoterna höjts till 7 fiskar per man😊.
Vi var inte så många ombord idag så skepparen fick möjlighet att fiska också och han var ofin nog att landa dagens största.
5,2 kg vägde den in på efter en härlig fight på jigspö🎣.
Nästa torsktur blir på lördag, välkomna ombord! Platsbokning på 0705980923.

6 jan – strålande väder, sådär fiske

Vi hade förhoppningar om nya stora fiskar på dagens fisketur. Men det visade sig vara betydligt mer trögfiskat än förväntat och det blev inte det resultat vi hoppats på. De flesta hade mellan 1 och 4 torskar medan någon nollade idag. Så kan det vara ibland….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 jan – fina torskar

Det blev en tur i fint väder efter stormen tidigare i veckan och det fångades grann fisk i vikt upp mot 5 kilo. Bäst gick det för trojkan från Hässleholm, grattis grabbar! Imorgon ser det ut bli ännu bättre väder och vi kör igen 8.30-14.00, välkomna!

Gott Nytt År!

Vi önskar alla våra gamla och nya kunder ett Gott Nytt År! Nedan har vi publicerat ett axplock av bilder från 2018 och vi hoppas det ska ge en stunds njutning i vintermörkret. Det gångna fiskeåret har överlag varit helt fantastiskt, det bästa sedan vi startade för 7 år sedan. Den milda januari gav ett bra havsöringsfiske, grundvattensfisket efter torsk var mycket bra och sommarfisket efter torsken ännu bättre. Som om det inte skulle räcka så blev det ett kanonår även för makrill. Sillen anlände planenligt i slutet av den fina sommaren och vi nosade upp en ny hotspot för plattismete – fina skrubbor där och vi kommer återvända dit till våren! Under året har det fångats runt 15 olika arter ombord på Spinnaren med piggvar och taggmakrill som de mest udda arterna. Det är med tillförsikt vi ser fram emot 2019, vi ses då!

 

28 dec – årets sista torsktur

Lite tradig nordvästlig vind och knepig ström under första halvan av dagens torsktur på det grunda med inte så många napp. Andra halva av turen blev lite bättre. Bästa fisket hade vi på ett litet stenrev med omgivande mjukbotten och de som körde med jig i grälla färger hade bäst framgång.
Alla fick fisk, mellan 1 och 6 torskar per man blev det.
Nu tar vi ledigt resten av året och önskar välkomna åter 2019!

16 dec – hyfsat torskfiske

Det blev en hyfsat okej torskfisketur idag i lite kyligt väder. Vi gästades av både stamkunder och några som fiskade torsk för första gången. Mellan 1 och 8 torskar blev det till så gott som alla. Gladast av alla var nog unge Filip som fångade turens första tillika sin egen första torsk nånsin😊👍🎣.