Fiskerapport 17-18 juli

Fisket har varit minst sagt varierande de senaste dagarna. I tisdags hade vi ett abonnemang och fiskade på lite djupare vatten med ok resultat, inte så stor fisk dock men matfisk på mellan 1,5-2,5 kilo. Igår onsdag gjordes två turer. Förmiddagen var riktigt besvärlig med frisk vind och en hård ström “på tvärs” med dåligt fiske som resultat, den turen glömmer vi snarast. Samma dag på eftermiddag/kväll hade vinden lagt sig och strömmen vänt vilket genast gav ett bättre fiske. De fem gästerna som flytt  regnets Vimmerby och abonnerat Spinnaren fiskade väl och kunde efter fiskets slut räkna in ett 30-tal torskar att ta med hem till Småland. Bättre storlek på fisken var det också, upp till 4,6 kilo och det var “junior” Andreas i det trevliga gänget som tog den största.

Kommentarer är stängda.