Gott Nytt År!

Vi önskar alla våra gamla och nya kunder ett Gott Nytt År! Nedan har vi publicerat ett axplock av bilder från 2018 och vi hoppas det ska ge en stunds njutning i vintermörkret. Det gångna fiskeåret har överlag varit helt fantastiskt, det bästa sedan vi startade för 7 år sedan. Den milda januari gav ett bra havsöringsfiske, grundvattensfisket efter torsk var mycket bra och sommarfisket efter torsken ännu bättre. Som om det inte skulle räcka så blev det ett kanonår även för makrill. Sillen anlände planenligt i slutet av den fina sommaren och vi nosade upp en ny hotspot för plattismete – fina skrubbor där och vi kommer återvända dit till våren! Under året har det fångats runt 15 olika arter ombord på Spinnaren med piggvar och taggmakrill som de mest udda arterna. Det är med tillförsikt vi ser fram emot 2019, vi ses då!

 

Kommentarer är stängda.