6 aug – toppenfiske och 7 olika arter, grann havsöring

Abonnerad tur idag på förmiddagen. 7 pers = 35 torskar, många i grann storlek. Fisken stod i mindre grupper inom ett begränsat område. Då kom Spinnarens smidighet och lättrörlighet väl till pass och med hjälp av vår side-scan och down-scan ekolod så blev det många fullträffar. Eftermiddags/kvällsfisket fortsatte lika bra, full pott till alla ombord. Det blev många kul bifångster idag, inte mindre än sju olika arter har fångats: torsk, makrill, gråsej, sill, rötsimpa, vitling och en pampig havsöring. En annan kul händelse var att Jacob fiskade upp en pilk med tillhörande häckla som skepparen kände igen från i förrgår, du ska få pilken när du kommer nästa gång, Carmen. Vi har några platser kvar till imorgon på kvällen, välkomna!

 

 

 

 

Kommentarer är stängda.