9 och10 maj – bra fiske och omvänt

Vi har bara kört kvällsturen igår och idag. Tisdagens fiske gick hur bra som helst. Runt 45 torskar fördelat på 7 spö blev det inklusive c&r. 12 st upp till bäste man. Som vanligt en go stämning ombord där de mer erfarna hjälper de som inte fiskat lika mycket med tips och råd och delar med sig av fångsten, härligt att se. På onsdagsfisket var det helt nya förutsättningar sedan vinden kantrat och strömmen skiftat. Fisken var såklart inte kvar i samma område som dagen innan och vi fick söka nya lokaler. Dock utan samma fina resultat som dagen innan och det var lite av en besvikelse att det blev så svårfiskat. Inte något fyllde kvoten, bäste man fick fyra fiskar och någon blev utan. Men, men så är det med fiske, nästa gång blir det bättre igen…..


Kommentarer är stängda.