15 maj – havsöring och torsktur, rapport

Rapport från havsöring/torsktur 15 maj:
Vi fick en helt fantastisk fiskekväll igår. Detta trots att det närmaste vi kom havsöringarna var en riktigt stor fisk som retfullt vände sin silverblanka sida till alldeles vid båtsidan och försvann. Uppskattad längd 70 cm och kanske hade det varit nytt båtrekord.
Nåväl, torskfisket var mycket bra och fiskar i vikt upp till +4 kilo gapade glupskt över betena som presenterades. Bäst funkade Snapsdraget i färgkombination koppar/olivgrön. Full kvot till alla och Peter som “missade” den stora öringen fick flest torskar, 17 st (c&r). Håkan tog den största på 4,4 kilo tätt följd av Oliver.
Öresund låg som en spegel, det var varmt och skönt, fisken var på hugget och stämningen på topp – vad kan man mer begära. Eller som någon sa – själavård!
(Vi fick även besök av kustbevakningen som var ute för att kolla kvoter. Nema problema.)

Kommentarer är stängda.