Gott Nytt År!

Så har ännu ett fiskeår passerat. Totalt sett var det ett mycket bra fiskeår med både många och stora fiskar. Men det är långt ifrån alltid som mängden eller storleken på fisken är det viktigaste – det kan vara andra saker som lyckan i att fånga sin första fisk, fånga en ovanlig art, god kamratskap med mera, med mera. Under året var det två saker som stack ut. Dels det mycket fina makrillfiske som vi fick uppleva under sommaren och tidiga hösten, dels det extremt fina torskfisket vi hade i slutet av september, som ju normalt är en kinkig period för torskfiske. Nu väntar ett nytt fiskeår som vi hoppas och tror kommer föra med sig många nya härliga upplevelser på havet. Tills dess – håll tillgodo med bildkavalkaden nedan med minnen från det gångna året. Med detta sagt återstår bara att tacka för i år och önska alla ett riktigt Gott Nytt År!

Kommentarer är stängda.