16 apr – senaste fiskenytt

Gårdagens planer grusades av alltför frisk vind och vi fick hålla tillgodo med alternativa fiskeplatser. Det fångades fina torskar ändå men inte så mycket som vi troligen hade fått om vi nått vår tilltänkta destination. Dagens fiske blev diametralt motsatt till igår – vindstilla och taskig ström som gick stick i stäv med vinden. Därför blev det många, många förflyttningar för att vi skulle kunna fiska av ytorna. Vi fick fisk på alla stoppen och en hel del i bra storlek och till slut så hade vi skramlat ihop en åtminstone anständig fångst. Hade vi haft bra ström/vindförhållande hade det antagligen blivit kanonresultat idag. Positivt i alla fall att det finns gott om fisk i området! Tyvärr så blåser det upp till kuling imorgon och fisket då är ser ut att bli inställt.

IMG_9280 IMG_9279 IMG_9273 IMG_9269 IMG_9265 IMG_9257

 

Kommentarer är stängda.