31 okt – givande torskfiske

Tre killar från Stockholm hade Spinnaren för sig själva på förmiddagsturen. De hade kommit ner enkom för att fiska torsk och det fick de verkligen göra. Vi hittade ett litet område där fisken stod tätt. Det var grann torsk, de flesta låg mellan 2-3 kilo och största på 3,8 kg. 19 st blev dagens bästa siffra. Under eftermiddagsturen gästades vi av två barnfamiljer som också kommit för torskens skull. Vi valde att fiska på lite närmare håll den turen och även det gick bra. Det blev inte samma storfångst som på förmiddagen och storleken på fisken var snäppet mindre men alla fångade fina fiskar och glädjen var stor ombord. Summa summarum två mycket trevliga turer med goda resultat. Bilder från dagens två fisketurer finns på www.facebook.com/oresundsfiske

Kommentarer är stängda.