20 juli – renodlat torskfiske

Dagens första tur genomfördes i svårfiskade förhållande med mycket stark ström och snabb drift. På fiskeplatsen fick vi bra lodningar och sett utifrån förutsättningarna ett okej fiske på torsk. Bäst gick det för Micke och Johan som kört ner från Halmstad för sakens skull, roligt! Dagens andra tur gjordes i mycket bättre förhållande med sol och svaga vindar. Det var beställt torskfiske så vi körde förbi sillstråken och fiskade på toppar kring 10-14 meter. Vi hade okej lodningar men fisken var inte riktigt på hugget. Visst, det kom upp en hel del fisk men mycket smått och antalet behållna torskar på den turen stannade vid ett par, tre stycken per man. Imorgon ställer vi in förmiddagsfisket då det ska blåsa friskt, 8-13 m/s.

IMG_7352 IMG_7350 IMG_7347 IMG_7346 IMG_7344 IMG_7337

Kommentarer är stängda.