13 juni – stor havsöring och fint torskfiske

Det var helt vindstilla och nästan helt strömlöst på morgonen. Förhoppningarna om ett bra fiske var därför inte höga. Desto roligare att det trots detta blev ett helt okej fiske på torsk där dom flesta låg runt 2 kilo. Ännu roligare var den pampiga havsöring som Johnny Jurik fick på kroken. Öringen högg vid botten på 10 meters djup men tjurrusade mot ytan och hoppade högt flera gånger. Men Johnny drillade fisken med van hand och efter en stunds fight låg den säkert i håven. 5,8 kilo vägde den fantastiska fisken. Grattis Johhny!

På eftermiddagen ökade strömmen och vi fick ett bra fiske efter torsk då också fast i ett annat område. Bäste man på den turen var Ulf R som hade 25 fiskar uppe men många under måttet och cirka hälften gjordes catch & release på. Grattis också till unge Taha som under eftermiddagsfisket firade sin födelsedag ombord på Spinnaren. Två fina torskar drog han upp ur djupet.

öring 5,8 johnny jurik IMG_6762 IMG_6764 IMG_6766 IMG_6771 IMG_6787 IMG_6791

 

 

 

 

Kommentarer är stängda.