12 maj – fint fiske igen

Vi var ute en kort tur i den friska ostliga vinden igår och med mycket stark ström, över 2 knop, så var det svårfiskat som bara den. Mycket lösdrivande tång, alger och slick gjorde det inte lättare. Så den turen glömmer vi. Desto roligare blev det idag i lugnt och stilla väder och trots svag ström så nappade fisken ordentligt och det blev fina fångster. Lite mer fart i vattnet och det hade varit riktig storslam idag för det finns mycket fisk därute nu. Det är röda, vackra torskar som kommer upp och de allra flesta håller fin matstorlek, upp till ca 3,5 kilo. Imorgon, onsdag 13 maj håller vi stängt på grund av passerande kuling. Men redan på torsdag ser det mycket bra ut vädermässigt, välkomna att boka plats på telefon 070-5980923.

IMG_6206

IMG_6202 IMG_6195 IMG_6194

 

Kommentarer är stängda.