Extreme Shallow Water Fishing

Att fiska torsk på grunt vatten kräver lite teknik men är fantastiskt roligt. Ju grundare man fiskar desto mer stridbar är fisken och man kan använda riktigt lätt utrustning. Vi kommer därför att satsa på “Extreme Shallow Water Fishing” några onsdagkvällar framöver. Vi går ut klockan 17.00 och fiskar tills det skymmer. Fisket kommer bedrivas på de allra grundaste områdena med djup av 2-6 meter. Lämpligt betesval är jigar eller drag typ Wiggan i vikt 20-60 gram, lite olika beroende på strömförhållande. Ett par av de områden som vi kommer att fiska på är även bra lokal för havsöring så den som vill kan fiska efter det också. På dessa turerna prioriterar vi den fina sporten framför att fylla baljorna och max antal deltagare begränsas till 8. Bokning görs som vanligt på 070-5980923 och priset är samma som de vanliga turerna. Välkomna!

flygfisk_kvall

.

 

Kommentarer är stängda.