21 mars – havsöring & torsk

Vi gav oss iväg tidigt i morse för att hinna fiska innan den av SMHI annonserade kulingen skulle komma efter lunch. Och väderprognosen stämde banne mej på minuten – lite efter klockan tolv var vinden uppe i 10-14 m/s men då var vi redan tillbaka vid kaj. Vi började fisket på det riktigt grunda, 4-5 meter, men med taskig ström så gav det noll och intet. Istället körde vi ut till de lite djupare partierna och där hittade vi en del torsk på topparna. Fisken nappade oerhört försiktigt och nästan alla satt med bara en krokspets ytterst i mungipan. Drag fungerade bäst idag, framförallt Gnosjö 60 gram. Mellan 3 och 7 torskar i matstorlek till de flesta ombord jämte en fin havsöring till Micke på 2,6 kilo.

IMG_5446

 

 

 

 

 

IMG_5441 IMG_5437 IMG_5427 IMG_5418IMG_5433

Kommentarer är stängda.