28 dec – grundvattens- och bulefiske

Idag var fisken lite överallt verkade det som. Vi fiskade på det grunda och fick fisk där, vi fiskade på grundtopparna kring 10 meter och fick fisk och vi var ute på de djupare partierna där torsken hade börjat samla sig i mindre bulor (stim). Det var mest mindre “bulor” men tack vare de fina ström- och väderförhållandena så gick det fint att prickskjuta på stimmen och plocka en handfull fiskar i så gott som varje stopp. Ingen rekorddag precis men hyggligt med fin vintertorsk i allas baljor. (kameran ville inte i minusgraderna så tyvärr inga bilder). Vi kör igen på tisdag klockan 8.30 och för er som vill följa med då rekommenderas att ta med utrustning för fiske på både grunt och djupt vatten. Bokning görs på telefon 070-5980923.

Kommentarer är stängda.