Fiskerapport 19-20 feb

Vi hade ganska så rätt förhållande när vi stack iväg i onsdags morse på havsöringsexpedition men fisket skulle visa sig bli ytterst trögt, öringen var inte alls på hugget. Men så är det ju med fiske ibland och med havsöring i synnerhet. Trösterikt dock att det kom upp ett antal fina torskar som bjöd på fin fight med lätta utrustningar på riktigt grunt vatten, 2-3 meter.

Torsdagens fiske däremot blev över förväntan. Vi har ju inte fiskat torsk sedan början av januari och de rapporter vi fått från bland annat yrkesfiskare har handlat om skralt fiske. Men idag blev det ett helt okej fiskeri med ett snitt på 4 fångade torskar per person och 7 till den som fick flest. Inga himmerhalare men fina matfiskar var det. En del sill och gråsejar kom upp mellan varven.

IMG_1965 IMG_1970 IMG_1971 IMG_1978 IMG_1985 IMG_1987

Kommentarer är stängda.