Resultat årstävling 2013

Det har fångats massor av fina fiskar ombord på M/Y Spinnaren det gångna året och i vår årstävling så blev det följande resultat:

Största torsk: Berton Olausson med 10,5 kg                                                              Största havsöring: Olof Olsson med 3,1 kg                                                              Största makrill: Fredrik Lövgren med 1,0 kg                                                                 Största skrubba: Katarina Andersson med 0,85 kg

I klassen “udda fångst” vann Zigmont med sin fina fenknot på 0,55 kilo. Hans starkaste konkurrenter om förstaplatsen var Mats Steen med gråsej på 1,6 samt Andrius med rötsimpa på 0,32 kilo. Priser väntar på er, grattis till fina fångster!

10,5_kg

1,0_kgfenknotsfångsthavsöringargråsej_1,6_kgrötsimpa

 

Kommentarer är stängda.