Fiskerapport 3-5 aug

Fiskerapport från senaste dagarnas fiske: Vi har haft bra fångster av torsk de senaste dagarna och många fina fiskar har landats, största på 6,2 kilo. Torsken på det djupa är väldigt rörlig just nu och flyttar ständigt på sig så det har blivit en del letande ibland. Glädjande är att den börjat visa sig på “hemmaplan” också, senast ikväll (måndag) hade vi ett trevligt och fångstgivande fiske på huggvillig torsk i vikt 1-3 kilo i närområdet. Också glädjande är att flera tjejer fiskat med oss de senaste dagarna och de har verkligen visat framfötterna, se bilderna nedan. Makrill får vi då och då men den har hittills inte varit lika talrik som förra året, men det fisket kommer säkert igång bättre det närmaste. (blandade bilder från 3-5 aug nedan)

ronny richl omar napp mini matfisk kevin jigad irina håkan harald fångst fru marek fin pjäs dubblé

Kommentarer är stängda.