Härlig 1 maj!

På förmiddagen idag bjöds vi på stilla väder och dito strömar, inte optimala förhållanden således. Men alla lyckades fånga fisk ändå och det blev ett snitt på 5 fångade fiskar per man och 9 st till bäste man. Lagom till eftermiddagsturen hade strömmen ökat markant men konstigt nog var det svårt att  få fisken att hugga. Inte förrän under sista halvtimmen kom det igång och det med besked på det grunda! Huggen avlöste varandra och det stod tidvis böjda spön runtom relingen, härligt!                            Största fisken under dagen låg på strax över 4 kilo.                                              Imorgon torsdag 2 maj håller vi stängt för service, men välkomna att boka platser till dagarna därpå!

Ulf_med_krabbetorsk Krabbetorsk Fisk på! Fina_fisken Drillning Avkrokning_nr_7

Kommentarer är stängda.