Fiskerapport 13 maj

Förmiddagsturen idag gav ett fint fiske på grunt vatten, mellan 3-6 meter. Vi var inte så välbefolkade men de som var med hade 8-10 fina fiskar vardera, lite sämre snittstorlek dock än senast men helt okej fisk. Eftermiddagsturen blev till en början svårfiskad då både vind och ström försvann och vi fick endast ströfiskar här och där. Men mot slutet av turen ökade strömmen något och vi hittade mycket fin fisk. Under sista timmens fiske kom det upp ett flertal fiskar runt 5 kg. Husse hade bra flyt och tog i snabb följd fyra strax under 5 kilo medan Mats drämde till med dagens största på 5,6 och med den fisken gick han till topps i Öresundsfiskes årstävling om största fisk (se under fliken “tävling-ställning”). Runt 40 matfiskar fyllde lådorna i båten.

 

Kommentarer är stängda.